Hatay'ın İskenderun ilçesinde, yürekleri yakan bir olay meydana geldi. Çay Mahallesi'nde bir apartmanın 2. katında eşinden ayrı olan ve bu süreçte psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen Bahar Berberci S. (33) kızı Elif Eylül S.'yi (9) kalp bölgesinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Kadın, aynı bıçakla kendisini de vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayıp asit olduğu değerlendirilen madde içerek yaşamına son vermek istedi.

Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine yönlendirilen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı kadın ve kızını İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

ÖNCE KÜÇÜK ELİF, ARDINDAN KATİL ZANLISI ANNE HAYATINI KAYBETTİ

Elif Eylül S., hastanedeki müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Bahar Berberci S., ağır yaralı olarak tedavi altına alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren katil zanlısı anne de kurtarılamayarak hayatını kaybetti.